Meerjaren onderhoudsplanning (MJOP)

Met een MJOP worden de toekomstige onderhoudskosten en handelingen inzichtelijk gemaakt, zodat u nooit voor grote verrassingen komt te staan en uw pand in optimale conditie blijft.

Vereniging van Eigenaren

Een VvE (Vereniging van Eigenaren) kan op basis van het MJOP eenvoudig de hoogte van de reserveringen en dus de servicekosten vaststellen.

Het opstellen van een MJOP bestaat uit een gebouwinspectie (conditiemeting NEN 2767), het bepalen van hoeveelheden en het verwerken van deze gegevens tot een rapportage. Het MJOP is een dynamisch plan. GOOZ adviseert het MJOP middels een periodieke update actueel te houden. Het actualiseren kan tot aanpassingen van de onderhoudscycli en mogelijke besparing op onderhoudskosten leiden.

U kunt GOOZ inschakelen voor het inspecteren van uw object en het opstellen van een MJOP. Ook het jaarlijks of periodiek actualiseren van het MJOP behoort tot onze dienstverlening en kunnen wij tegen een interessant tarief aanbieden.

Wij verzorgen een leesbaar rapport en brengen het groot onderhoud en onderhoudskosten voor uw object in kaart.

Heeft u behoefte aan een gebouwinspectie met een adviesrapport voor korte termijn onderhoud, dan kan onze Quick scan u uitkomst bieden.

 

Voorbeeldrapport MJOP

Ontvangt u graag een voorbeeldrapport van het MJOP? Mail ons uw gegevens of vul het contactformulier in en wij sturen u het voorbeeldrapport per email.

Reeds in bezit van een MJOP?

GOOZ kan deze overnemen, actualiseren en indien gewenst, upgraden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.